Затягат пропускателния режим в Гоце Делчев

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

С три контролно-пропускателни пункта предпазват Гоце Делчев от вирусната зараза.

Новите противоепидемични мерки се предприемат след заповед на кмета Владимир Москов.

КПП-та са на входно-изходните артерии на града. Те ще бъдат обслужвани от служители на на местното полицейско управление и ще работят в дните понеделник и петък до от 6.00 до 18.00 часа. Мярката ще е валидна до края на извънредното положение.

Полицаите от Гоце Делчев ще извършват проверки на целите за пътуванията на гражданите. Ще се допускат хора, на които пътуванията са неотложни, които работят в или извън града. Ще се попускат пътувания по здравословни причини на пътуващия или негови близки, завръщане на настоящия или постоянен адрес, транзитно преминаване през територията на Гоце Делчев. Обстоятелствата ще се удостоверяват със служебна бележка от работодателя или служебен документ – карта, медицински документ или документ за самоличност.

"Заповедта да се съобщи на Началника на РУ на МВР – гр. Гоце Делчев, кметовете на общините Гърмен, Хаджидимово и Сатовча и кметовете на населените места от община Гоце Делчев, които да уведомят заинтересованите лица и да създадат организация за осъществяване на контрол по изпълнение на разпоредените мерки. Контрол по изпълнение на заповедта възлагам на Валери Сарандев – заместник-кмет на общината", гласи кметската заповед.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано