Жена на затворник купи над килограм кокаин

Сподели във Facebook

1 килограм и 100 грама кокаин са конфискували по време на специализирана операция на антимафиоти. В ареста са четирима, сред които и жена. От полицията в Сандански информираха, че спипаната с кокаина е съпругата на затворника Емил Първанов-Ембака.

Тя правила сделка в дилър, който е от района на Търново. Към момента няма официална информация от МВР по случая с наркоаферата. Акцията е започнала от 10 февруари. Вероятно Ембака ръководи бригадата си от затвора, където излежава присъда за убийство на Николай Чивиев-бивш легионер от Симитлийско. От кримиконтингента коментират, че Ембака снабдява с дрога и съкилийници. 

От управлението в Сандански заявиха, че акцията е на ГДБОП. Местните криминалисти само подпомагат оперативно-издирвателните дейности. В килията къммомента са четирима души, тъй като един от уличените е освободен. Иззети са 170 000 лева, намерени в дома на Пъранови.

Припомняме, Д. Първанова също е криминално проявена. Преди повече от три години в Сандански я обвиниха Първанова за извършено от нея престъпление по член 215 от Наказателния кодекс. Чрез измама отнела трактор от дружеството "Агробулдин". Машиата бе открита в имението на Първанови в близкото до Сандански село Лешница.

 

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано