Жена вилня в магазин, 59-годишен преби съгражданин

Сподели във Facebook

22-годишна е арестувана за хулиганство и нанесени материални щети в търговски обект. Първоначално тя влязла в конфликт с продавачи в магазина. Освен с псувни се нахвърлила с попаднали й под ръка стоки.

Случаят е в кюстендилското село Невестино. Хулиганката е от село Фролош, информираха от полицията в Кюстендил. Подпалила е и рекламен транспарант преди да изчезне. Полицаите обаче е задържали недалеч от престъплението. Младата жена е предадена на съд по Указа за борба с дребното хулиганство.

Снощи на ул. „Стара планина“ в Кюстендил е възникнал скандал между двама мъже – на 55 и 59 години. Сбили се ожесточено. По-младият е настанен в кюстендилската болница без опасност за живота, на другият е оказана медицинска помощ и е задържан с полицейска заповед. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

37-годишен мъж от село Слатино е задържан вчера от дупнишки полицаи за извършена кражба на пари от къща в селото. Деянието е извършено предния ден в часовете на отсъствие на собственичката. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано