Жената на Бахамата се поболя от астма

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

След няколко опита да излезе на свобода Лидия Петрова успя. Районен съд-Благоевград я пусна под "домашен арест". Мъжът й Васил Петров-Бахамата, остава в килията с обвинение за крупна измама, остойностена на повече от 530 000 лева.

Лидия е болна от астма и не може да се лекува в следствения арест, където бе вкарана през месец февруари след мащабна полицейска операция. Заключението направи Петър Георгиев, управляващ благоевградския Тубдиспансер. Синът на Лидия и Васил - Димитър, също бе арестуван тогава, но неотдавна бе освободен срещу 10 000 лева по здравословни причини.

Както е известно, заселилото се в Благоевград дупнишко семейство, е събирало от строителни предприемачи пари, за да им уредят обществени поръчки и търгове. Десетина дни след задържането на тримата благоевградската прокуратура извърши изненадващи обиски в семейното жилище на Васил Петров. В дома им на улица "Малина" в Дупница полицаите откриха боен пистолет и патрони. При изненадваща проверка в ареста откриха два мобилни телефона на Васил. С тях той е давал интервюта за медии. назначени са специализирани медицински експертизи.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано