Активистки от Благоевград вбесиха лидера си Бойко Борисов

Сподели във Facebook

Активистки от Жени ГЕРБ в Благоевград се противопоставиха на лидера Бойко Борисов. Той се вбеси от благоевградчанките по време на събрание за утвърждаване на национален председател на женската организация.

По време на гласуването стана ясно, че е подменена номинация за член на НИС. Оказа се, че Елена Ташкова от структурата в Благоевград не е била номинирана.

"Нашата номинация за Национален изпълнителен съвет не е Елена Ташкова. Кой я е номинирал и кой я е утвърдил", питаха от благоевградския актив.

"Нашите номинации за НИС са Адриана Мелниклийска и Росица Димитрова", изтъкнаха на събранието. Бившата областна координаторка Даниела Савеклиева си направи самоотвод. Борисов от своя страна се скара на благоевградчанки, че заради разделението там постоянно губят избори.

"Аз ще ви отговоря. Кой, кога и къде я е номинирал си е ваша работа. Вашата организация с подобно разединение доведе до това да губим избори след избори. Вашите разправии доведоха до това. Не ми се идва, за да не ви слушам разправиите кой е по-голям. В Благоевград няма нещо, което да не сме направили. И вие губите избори, сигурно гласувате едни срещу други", коментира в отговор лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В крайна сметка номинацията бе прегласувана и за член на съвета бе избрана Росица Димитрова - общински председател на партията в Благоевград и управител на ВиК.

Изпълнителната комисия предложи за зам.-председатели на Жени ГЕРБ Милена Дамянова, Мария Христова, Алисе Муртезова, Йоана Фильова и Карамфила Гюрова. Форумът бе предаван онлайн. Делегатките бяха над 800. 

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. окото -
    Хак му е на ББ! А тия от БЛ му го казаха право куме в очи...това не им е Наско пе.ерастко!

Избрано