Депутат от Банско благодари на премиера Борисов

Сподели във Facebook

Изцяло ремонтират възлови улици в Банско с над 2 100 000 лева.

По примера на премиера Бойко Борисов депутатът от района Александър Мацурев инспектира ремонтните дейности на учица "Глазне". С него на обиколка беше и зам.-кметът на града Стойчо Баненски.

Там освен подмяна на настилката и поставянето на нови тротоари със средства от Държавен фонд „Земеделие“, се обновява изцяло и битовата канализация по проект на МОСВ.

С финансовата подкрепа на държавата се рехабилитират още три улици в общината. Отпуснатата сума по Програма за развитие на селските райони е 1 800 000 лева и още 340 000 лева от ПУДООС.

Ремонтните дейности на ул. „България” и ул. „Цар Симеон” в Банско са на финала, а напълно готова е ул. „Георги Темелков” в Добринище.

"Ремонтът на "Глазне" навлиза във финален етап. Благодарение на правителството и на премиера Борисов бновената инфраструктура ще бъде в полза на жителите и гостите на града ни. Поздравления за експресната работа на фирмата-строител и за контрола, който се налага от ръководството на община Банско”, коментира Александър Мацурев.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Лала -
    Какви товари какви 5 лв ?като майките с колички дори и инвалиди едвам могат да слизат и качват количките заради 30 см тротоар , или като Икономов златни тоалетни една улица за 10г мандат И з а какво да благодарим на Борисов да си пляскаме на наще пари или че затвори цял курортен град ди че хората се издържат от туризма

Избрано