Кървави престъпления в Кюстендил и Дупница

Сподели във Facebook

Кюстендилските полицаи задържаха 27-годишен, нападнал с нож своя приятелка.

Младият мъж заплашил жената с убийство в апартамента й в града. Съседи подали своевременно сигнал в полицията и намеренията му били осуетени.

В Дупница криминалистите станали свидетели на истинско кръвопролитие. 30-годишен пациент на болница в града е буйствал и заплашвал, че ще се самоубие, заключил се в сестринската стая и пил от медикаментите в спешния шкаф.

Пристигналият на място автопатрулен екип е предотвратил самоубийството му и е обезвредил младия мъж, който вече си нанесъл порезна рана с нож. По-късно е транспортиран за лечение в "Пирогов". Мъжът е известен на полицията като извършител на множество противозаконни деяния. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. Тази сутрин той е скочил от висок етаж в лечебното заведение и е издъхнал.

На прокурор е предаден 64-годишен кюстендилец.

Сигналът в полицията в града е постъпил от болницата, че е постъпил пациент с порезна рана в областта на корема и в ръката. Установено е, че нараняванията са нанесени от 64-годишен познат на жертвата в с. Берсин, скарали се преди това. Нараненият е без опасност за живота по първоначални данни. Материалите са докладвани на дежурен прокурор.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано