Убиецът на Милен Цветков е син на алкохолни босове

Сподели във Facebook
Снимка бгнес Снимка: бгнес

Убиецът на Милен Цветков е син на съдружници във винпром "Карнобат".

22-годишният Кристиан Асенов Николов, който е студент в Германия, не спря на червен светофар и помене автомобила на журналиста, който издъхна след броени минути в линейката на път към болницата. Журналистката от БНТ Ева Кикерезова съобщи подробности за убиеца на Милен Цветков и сподели снимка от катастрофата, на която ясно се вижда номера на джипа на младежа.

Припомняме, известният телевизионен журналист спрял с колата си на червен светофар на кръстовището пред мол “Парадайз” с столицата. Джипът го ударил със страшна сила. Според първоначалната информация вместо с разрешените 30 километра в час, неизвестният засега шофьор е карал с над 80 километра в час. Според очевидци Милен Цветков буквално е разцепил с главата си предното стъкло на своя автомобил. Двата автомобила са се носили по почти пустото централно кръстовище с оглушителен, страшен шум.

Според експерти джипът на убиеца Ауди Q 7, въпреки че не е последен модел, което показват регистрацията и стоповете му, цената е над 120 хиляди лева.

“От направената проба с Дръг тест 5000 отчита теста употреба на канабис и амфетамини. Образувано е досъдебно производство по член 343, алинея 3-та, точка Б за причиняване на смърт след употреба на алкохол или упойващи вещества като предвиденото наказание е от 3 до 15 години. Тука са утежняващи вината доказателства. За водача на лекия автомобил мога да кажа, че е 22-годишен, със свидетелство за управление на МПС от 2016 г.  Пътното му досие е с едно нарушение, но то не е съществено. Бил е със спътничка в автомобила. От огледа, направен на произшествието, не се установява никакъв спирачен път”, разкри началникът на СДВР Георги хаджиев днес.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано