Благоевградските фенове скочиха в защита на футболист

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Най-върлите привърженици на "Пирин" - Благоевград, отново скочиха срещу наставника Олександър Бабич. Този път причината е кадровата му схема по отношение на един от най-добрите играчи - Венцислав Бенгюзов.

"Меко казано сме учудени, но за сметка на това бесни от решението на старши треньора - по думите на ръководните фактори, да бъде отстранен най-сърцатия футболист Венци Бенгюзов. Особено поради изтъкнатата причина - съмнения", коментираха от Пирин Ултрас.

"Поради това снемаме доверието си за сега само към старши треньора, а ако не бъде преосмислено това недоразумение, и към спортно техническото и изпълнителното ръководство. Бабич ако търси война има къде да я намери. Обаче, се съмняваме, че това ще случи понеже той доказа пословичната си наглост с непоемането на отговорност след изпадането ни във Втора лига. В името на "Пирин" няма да правим компромиси с когото и да е", заканиха се феновете.

Напиши коментар

Коментари

  1. Фен -
    Да бе гонят се кадърните за да играят връзкарите и укрите Всичко се повтаря от миналият сезон !Само не питайте юношите с договори момчетата от Пирин !Не си мислете да ги пращатате във В група !С нищо другите не са повече от тях а друго е че не им давате шанс !Ще стане лошо бабич !

Избрано