Деца празнуват три дни

Сподели във Facebook

Подготвиха концерти, приключенски игри, спортни състезания и други изненади за 1 юни – Международен ден на детето. Празничната програма е три дни и е под надслов "Детски свят". Започва на централния площад "Преображение" в Разлог.

Първи на сцената са малчуганите от ОДЗ "Радост", които ще предстявят концерт за малки и големи, а приказни разказвачи и забавните клоуни - Всезнайко Бобо и Мързеливко Роко ще забавляват с много танци, песни, игри и томбола с изненади.

На 1 юни в 17.00 часа е с музикалната програма и раздаване на номера за участие в празничната томбола. Участието е безплатно. Всяко дете има право да получи само един билет за томболата.

Забавна програма са подготвили и в село Горно Драглище. От 11.30 часа започва „Детско парти“ – музика, танци и забавни игри с аниматори и приказни приятели. Тържеството в село Бачево от 13.00 часа на “Празник на детето”. В 17:00 часа на стадиона в село Годлево също има забавни игри и вкусни изненади за децата. Партито в село Баня е от 18.30 часа.

На 2 юни от 17.30 часа спортните клубове от град Разлог - ВК “Пирин”, ФК “Пирин”, Таекуондо клуб “Чо Елит”, Ски клуб “Разлог”, Плувен клуб “Перун”, Клуб по приложно колоездене, Клуб по шах, ще зарадват всички деца с демонстрации на различни спортни техники и открити тренировки. Всяко малко или пораснало дете ще има възможност да се присъедини към забавленията в “Спортния свят”.

Детско парти: “Бъди весел, бъди готин, празнувай с емотиконите", очаква всички деца на 3 юни. От 17.30 часа забавлението започва с откриване на Арт ателие “Рисуване на лице” и работилница за слаймове, а в 18:30 часа изненадите продължават с детска дискотека музикални игри и “Шоу научни експерименти” с Явор Дечев.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано