Тошко Йорданов, Делян Пеевски и Йордан Цонев дадоха път на благоевградски депутати

Сподели във Facebook

Водачът на ИТН в Пиринско Тошко Йорданов постъпи коректно и даде шанс в Народното събрание да положи клетва благоевградчанинът Станислав Богдански. Той беше част и от 49 Народно събрание. ЦИК уважи желанието на Йорданов да бъде народен представител от Варненски избирателен район.

Лидерът на ДПС Делян Пеевски също даде път на кандидати в Благоевградската листа. Пред Централната избирателна комисия той заяви, че желае да остане избран в Девети изборен район – Кърджалийски. До момента представляваше Пиринско в няколко парламента.

Същата тактика приложи Йордан Цонев, който беще втори в листата на ДПС от Първи Благоевградски район. Цонев изрази желание да остане избран във Велико Търново. Освет Ибраим Зайденов, който е общински съветник в Благоевград, в парламента вече са учителката от Белица Фатима Йълдъс и Ахмед Вранчев от Гърмен.

Както подробно информирахме, единствено Корнелия Нинова не даде шанс на гоцеделчевката Гергана Орманлиева да влезе в парламента. Избра да бъде депутат от Благоевград. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано