Ангиографски сектор в санданската болница

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Инсталираха съвременна апаратура в Югозападна болница - Сандански.

Ангиографският сектор вече е оборудван. С него ще се подобрят здравните грижи в общината. На Отчовден, в чест на небесния закрилник Свети Иван Рилски, досегашният градоначалник и кандидат за пореден мандат, Атанас Стоянов, се обърна с благодарност към лекарите. Пожела им да пазят живота на хората в Сандански и в останалите населени места.

"Здравето е най-голямото ни богатство. Добрата грижа е свързана както с висококвалифицирани специалисти, така и с модерна медицинска апаратура. Нека Свети Йоан Рилски - Чудотворец ни пази и закриля. Да си лекар не е просто професия, а житейско призвание и дар от Бога за хора с огромни сърца. Днес, в Деня на българския лекар, отново отправяме нашата дълбока признателност, уважение и благодарност към денонощния труд и всеотдайност, с които те изпълняват дълга си", публикува в социалните мрежи Атанас Стоянов.

Припомняме, новоизграденият сектор в Югозападна болница е на площ от 100 квадратни метра. Старият ангиограф, с който разполага болницата, ще бъде използван като резервен. Втората зала на ангиографския сектор разполага с помещение за подготовка на пациента, санитарен възел, техническо помещение.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано