Бивш кмет съветва Байкушев да не вкарва благоевградчани в многомилионен дълг

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Тегленето на близо 15 милиона кредит е поредната умишлена крачка назад в управлението на Благоевград. Позицията изрази публично бившият кмет и настоящ общински ридер на ГЕРБ Атанас Камбитов.

"Ние сме категорично против поемането на нов кредит в размер на близо 15 милиона от Община Благоевград. Кредитът е ненужен и ненавремен. Аргументите и доводите са неоснователни и подвеждащи. Позицията ни беше ясно изложена и защитена от бившите съветници Кирил Илиев и Красимир Роячки на проведеното обществено обсъждане", заяви Камбитов в социалните мрежи.

"В личен разговор с кмета Методи Байкушев много подробно му изложих аргументите и мотивите да не подкрепим предложението, както и многото други възможности за финансиране. За съжаление, се избра най-лекия път за администрацията и най-тежкия за благоевградчани. За още по-голямо съжаление на благоевградчани, общинските съветници, които вие избрахте да защитават вашите интереси, ще гласуват за своите интереси. Това е поредната умишлена крачка назад в развитието на Благоевград", категоричен е Камбитов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Ани -
    Ти ,ли най големият крадец,коментираш? Ти ,който съсипа града ни ,гражданите ? РОЯЧКИ,СЪЩО !

Избрано