Илко Стоянов: Имам увереност, че Благоевград ще продължи да живее нормалния си живот

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Имам спокойствието и увереността, че Благоевград утре ще продължи да живее нормалния си живот", заяви кандидатът за кмет Илко Стоянов.

Той определи приключилия балотаж като оспорван, и че остава в очакване на официалните резултати. Досегашният градоначалник коментира и изказването, на опонента му Методи Байкушев, за нелоялно използване ресурса на общинска администрация в предизборната и изборна кампания. „Това изказване издава слабост“, каза Илко Стоянов

Според Стоянов, в Благоевград не се е водела качествена предизборна кампания от останалите кандидати за кмет на първия тур, а антикампания срещу него самия. „Стремят се да бъда отстранен за да се навлезе в порочни корупционни практики чрез лостовета на общинската власт. ПП правят всичко възможно да овладея всички механизми на властта“, допълни още Илко Стоянов, в студиото на Радио Благоевград.

Припомняме, че разликата между двамата кандидати е е в рамките на един процент, но според предварителното проучване на агенциите. Предстои предаване на протоколите от секциите в Благоевград и селата.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано