Мъже и жена на прокурор за наркотици

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

За денонощие в ареста на полицията са вкарали дилъри на наркотични вещества и млади водачи, шофирали дрогирани. Сред тях е и жена.

При извършена проверка на жилище в Благоевград, обитавано от 34-годишен мъж от града, криминалистите са намерили пликчета с амфетамини. Предададен е на прокурор. 29-годишен благоевградчанин са спипали в областния център след пласиране на марихуана. Продал е дрогата на две момчета. Последвал обиск в дома му, където имало още дози марихуана. Имената на дилърите не се съобщават официално.

На улица „Патриарх Евтимий“ в Банско униформените са спрели за проверка автомобил „Опел Астра“. Зад волана бил 19-годишен от Дибринище. С техническо средство са установили, че е употребил наркотици. Колата му ще бъде отнета.

Друг дрогиран водач са спипали край Благоевград. 37-годишният е от село Бело поле. Управлявал е "Ауди" по булевард "Кирил и Методий". Ще бъде съден по бързата процедура. Употребил е амфетамини, но е отказал кръвен тест.

На булевард „Свети Димитър Солунски“ в Благоевград полицаи са проверили автомобил „Мерцедес“. Шофирала го 31-годишна благоевградчанка. Тя е била дрогирана, съобщиха от Второ управление на МВР в града.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано