Наградиха автомобилни състезателки в Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Дами, впуснали се в емоционална автомобилна надпревара, финишираха успешно на поредното издание на рали "На високи токчета".

Участваха 11 отбора, които заредиха публиката с много адреналин, с атрактивното си автошоу, в което демонстрираха умения в управлението и точност в изпълнението на елементите от трите кръга на състезанието. Участничките бяха предизвикани да се качат на високи токчета и да покажат прецизно шофиране с паркиране - преден и заден гараж, както и слалом между конуси. Състезанието се проведе в казармения парк "Македония" днес. В публиката беше и кметът Илко Стоянов. Той влезе в ролята на навигатор, в демонстрационната обиколка, а зад волана беше автомобилистът Георги Стоянов.

Първа в клас „МАКСИ“е Недялка Христова с навигатор Мирослава Миленкова, от благоевградския клуб „Диамо“, организатор на ралито. На второ място се класира Ралица Иванова с навигатор Габриела Нейкова. Трета остана Габриела Банева, навигирана от Емилия Йорданова.

Победителка в клас „МИНИ“ е Констанца Томова с навигатор Моника Илиева, която бе първа и миналата година.

След нея е Весела Георгиева, навигирана от Снежина Миланова, на трето място е Йона Иванова, с навигатор Ивета Пламенова.

В клас „ПРО“ има само един екип, това са- Симона Грънчарска с навигатор Мария Коларова от Благоевград. Плакет получиха и момчетата от отряда на „Българските спасители“, които се грижат за безопасността на зрители и състезатели.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано