Ограничения по главен път Е-79 и АМ "Струма"

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Променят организацията на движение по автомагистрала "Струма" и главен път Е-79.

От 11.00 часа до 21.00 часа днес, се ограничава трафикът на тежкотоварните камиони над 12 тона, пътуващи към ГКПП-Кулата.

Леките автомобили, пътуващи към българо-гръцката граница, ще се отклоняват от АМ „Струма“ по обходен маршрут от пътен възел „Благоевград – юг“ по път I-1 София – Кулата, общински път Симитли – Железница и ще се включват отново в Е-79 при пътния възел при Симитли.

С реорганизацията ще бъдат осигурени две ленти за движение за пътуващите към София в отсечката от главен път Е-79 - от пътен възел „Симитли“ до АМ „Струма“. Тежкотоварните автомобили над 12 тона, пътуващи към София, ще преминават само по дясната лента. Временната организация на движение ще осигури по-бързо и комфортно пътуване в района на Симитли, след трите почивни дни. Трафикът ще се регулира от „Пътна полиция“ и пътни знаци.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и да карат внимателно, спазвайки дистанция. Да се движат със съобразена скорост и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано