Ще остане ли Бабич начело на "Пирин" - Благоевград?

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Украинският наставник на изпадналия във Втора лига "Пирин" Олександър Бабич се надява да остане в Благоевград. Предстои му среща с ръководството на футболния клуб. Това заяви Бабич след острите нападки от привържениците.

"Трудно е да скрием разочарованието си. Искахме да избегнем този сценарий, откакто работим тук. Свършихме много работа, изиграхме страхотни мачове в началото и записахме завидни резултати, но загубихме мачове с преки конкуренти като Ботев Враца", сподели той. Опитахме да свършим нашата си работа, постарахме се. През следващата седмица ще имаме разговори с ръководството, за да видим какво ще се случва. Имахме контузи на важни играчи", каза Бабич.

"Играхме срещу отбор, който се представя добре в отбрана. Имахме няколко шансове да отбележим. Разбирам, че нямаме нужното качество в атака, имаме проблеми в тази зона и с контузени. Все пак опитахме да постигнем добри резултати, за да избегнем тази ситуация. Това е разочароващ край на сезона, негативните резултати дойдоха, въпреки това феновете ни подкрепяха, за което им благодаря. Разбира се, критиките ще бъдат за мен, съжалявам, че Пирин отпада във Втора лига. Днес този отбор направи всичко възможно, но това е футболът", допълни наставникът пред спортните журналисти.

До момента никой от общинската управа в Благоевград не коментира патовата ситуация с любмия отбор. В социалните мрежи упрекват кметския екип, довел неотдавна Бабич. Не желаят в ръководние екип да е и управителят Петър Занев.

"Моят, нашият Пирин Благоевград, изпадна от футболния елит на България...Не видях и помен от прословутия пирински дух!!! Извън Бодуров, Костов - у никой друг не видях желание да изяде терена и да победи, за да остане в елита! А капитанът Дюлгеров да го пуснеш в 90-та е, меко казано, непонятно...Това, че няма пари не ви е никакво оправдание да сте толкова безлични и бездушни, не ви ли е срам?!?
Днес "що е маке, все е юнак" справедливо трябва да се трансформира на "що е маке, все е ла*но"! Пирин е голема планина, величествена, а 90 % от вас, включая ръководството, нямате моралното право да сте в полите й", напуса във фейслбук благоевградският журналист Боби Ваклинов. И все пак - само Пирин!

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано