Бойко Борисов сади дръвчета в Рупите

Сподели във Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов оглави инициативата на младежите в партията "Да пуснем корени в България". Пристигна с охрана в петричкото село Рупите, където ежегодно се засаждат дръвчета и се облагородява районът около храма на пророчицата Ванга. През годините тазия акция на Цветница се водеше от Цветан Цветанов и от кмета на Враца Калин Каменов, който е бивш младежки лидер в Пиринско.

Борисов бе придружен от евродепутата Андрей Новаков. В петричката местност го посрещнаха кметове от Петричко-Санданския регион, депутати и местни хора.

"Западът знае коя е силната и системна партия. Разбира се, че с "Продължаваме промяната - Демократична България" ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила и власт на ГЕРБ. Аз оставям врата за всички, за да мога да разговарям", каза лаконично Борисов пред медиите днес.

"Вместо да казват  - ГЕРБ направиха добро, бихме могли да направим заедно повече добро, те започват да говорят всеки ден глупости. Борисов подчерта, че на предстоящия вот "противник" на ГЕРБ ще са „проруските партии“ като „Възраждане“ и БСП. Това е нашата червена линия, ние сме проевропейска партия, посочи Борисов.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано