Ретро парад в Благоевград и Банско

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Колекционери от страната, Сърбия, Македония и Гърция дефилират с автомобилите си в Благоевград и Банско. Участват в надпревара с ретро коли днес на площад "Георги Измирлиев в областния център.

XXI изложение започна към 10.00 часа. Откриването е в 11.30 часа с демонстративна обиколка. След това поематъ към Симитли и банско.

Предпочитащите класическите автомобили ще имат възможност да видят превозни средства от различни десетилетия, да научат повече за историята им и да се снимат с тях. На площада са и оркестрантите от Биг Бенд. Организатор на ретро парада е Автомобилен и мотоциклетен ретро клуб „Пирин“.

На площад „Никола Вапцаров“ в Банско колите се позиционират към 15.00 часа. Едновременно с ретро парада, любители на мотори YAMAHA от цял свят ще се съберат на пл. „Възраждане“ и ул. „Пирин“. Те ще кандидатстват за рекорд на Гинес за най-много мотори Yamaha, събрани на едно място. Досегашният рекорд е български, той е от 2019 година, когато си дават среща 235 собственици с марковите си мотори. До момента участие са потвърдила собствениците на 260 мотора, очаква се техният брой да достигне 300 в деня на опита за рекорд.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано