Електронни изпити в ЮЗУ - Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Започва кандидатстудентската кампания в Югозападния университет. Желаещите да учат в благоевградското висше училище подават документи за електронните изпити от 10 февруари. Те се провеждат на място в университета и са по общо 7 предмета – „Български език”, „История на България”, „География на България”, „Биология”, „Математика”, „Английски език”, „Химия”.

За предстоящата академична година конкурсните изпити ще се провеждат всеки работен петък до 14 юни и всеки делничен ден от 17 юни до 5 юли. Таксата за явяване на един изпит остава непроменена и е в размер на 30 лева.

Максималната продължителност на изпита е 60 минути. Важно е да се знае, че няма ограничения в броя на явяванията. Кандидатите могат да се явят повече от един път на електронен приемен изпит, като при балообразуването се взема найвисокият резултат от всички положени изпити. Резултатите от конкурсните изпити са валидни само за 2024 година.

За специалностите „Физическо възпитание и спорт“, „Треньор по вид спорт”, „Педагогика на музикалното изкуство“, „Изпълнителско изкуство (народни инструменти или народно пеене)“, „Изпълнителско изкуство – поп и джаз“ и „Електронни технологии в музиката“, „Българска народна хореография“ и „Съвременна хореография“, „Филмово и телевизионна режисура“, „Филмово и телевизионно операторство“, „Филмов и телевизионен монтаж“, „Аудио-визуални изкуства и продуцентство в развлекателните индустрии“, както и досега, ще се провеждат практически изпити.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано