Учител от Англия и шеф в "Джи Пи Груп" са сред новите кадри в Община-Благоевград

Сподели във Facebook

От екипа на благоевградския кмет Илко Стоянов обявиха визитките на основните отдели в Общината.

Емилия Халилова-Цветина – Социална политика. Завършила „Социална педагогика и социално подпомагане“, Магистър по „Етопедия“. Целият й трудов стаж е преминал в сферата на социалното подпомагане и услуги. Работила е на различни позиции в поделенията на Агенция за социално подпомагане към Министерство на труда и социалната политика. Била е директор на дирекция „Социално подпомагане” в продължение на 7 години. 14 години е работила като началник-отдел „Хора с увреждания и социални услуги“ в Дирекция „Социално подпомагане” - Благоевград. Заема длъжността „Главен инспектор” в Агенция за качество на социалните услуги.

Диана Стефанова – Екология и чиста среда. В дирекция „Екология и чиста среда“ влиза и звено „Инспекторат”. Инж. Диана Стефанова е завършила специалност „Инженер химик“ във ВХТИ - София. Има специализация в Югозападния университет „Неофит Рилски“ – Благоевград по Управление на Европейски проекти и програми и специализация по Управление на администрацията. От 2003 г. до 2015 г. Диана Стефанова е работила в РИОСВ – Благоевград. От декември 2015 г. до момента е на длъжност „Главен експерт Еколог” в Община Благоевград. За мандат 2015 – 2019 г. и мандат 2019 – 2023 г. е заместник-председател на Комисия по “Екология и чиста среда” в НСОРБ. Говори два езика.

Гергана Муртова – Икономическо развитие и инвестиции. Завършила степен “Бакалавър“ от университета Якобс в Бремен, Германия, в сферата на психологията и социологията, както и „Магистър“ по Бизнес администрация за ръководни кадри от Американския университет в България. Работила е като ръководител на екип по фондонабиране за Американския университет в България, както и като ръководител „Нови клиенти“ в американската фирма „C3i Solutions”. Към момента ръководи семеен бизнес в сферата на ваканционните имоти и е консултант на свободна практика по европейски проекти. Трети мандат общински съветник в Общински съвет – Благоевград. Говори три езика.

Дамян Качулски – Образование и иновации. Дамян Качулски е завършил висшето си образование във Великобритания. От 2015 г. е университетски преподавател и програмен директор на глобална програма за образование в Обединеното кралство. Дамян има почти десетгодишен опит в информационните технологии и дигиталната трансформация на практиките във висшето образование. Бенефициент на най-престижното докторско финансиране във Великобритания и носител на множество академични награди, Дамян е избиран за учител на годината през 2019 и 2020 г., както и е номиниран за най-иновативен преподавател във Великобритания за 2020 на наградите на „Таймс“ за висше образование. В момента той представя китайското правителство в конкурс, който ще избере глобален лидер в иновативното образование.

Дейвид Арабаджиев – Оптимизация и дигитализация на дейността на администрацията и административните услуги. Дейвид Арабаджиев е завършил: „Счетоводство и контрол“ в УНСС, София. „Право“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ – Благоевград. „Публична администрация“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ – Благоевград. Професионалната му кариера включва позициите: Административен директор на „Джи Пи Груп“ АД, София, Търговски директор на „Джи Ви Ай“ ООД, София, Мениджър „Корпоративни продажби“, „Ключови клиенти“ в А1 България, Регионален мениджър „Продажби“ в „Теленор България” ЕАД. Има доказан мениджърски опит в изграждане, преструктуриране и управление на успешни екипи в мултинационални компании. Участвал е активно в разработването и прилагането на различни стратегии за увеличаване на приходите, подобряване на пазарната позиция, намаляване на разходите, подобряване на производителността и увеличаване на ангажираността на служителите.

Силвия Домозетска – култура и връзки с обществеността. Силвия Домозетска е журналист с близо 30-годишен професионален опит в различни електронни и печатни медии. От 1992 г. до 2003 г. е редактор, водещ, репортер в ресор „Култура“ в Българска национална телевизия, БНТ – Благоевград, сценарист на редица документални филми за БНТ. 5 години работи като ръководител на звеното „Връзки с обществеността“ в Регионалния исторически музей – Благоевград. За кратко е началник-отдел „Култура“ в Община Благоевград през 2012 г. От 2012 г. работи като водещ, редактор, репортер, отговорен координатор, уеб редактор и експерт „Връзки с обществеността“ в Българско национално радио – Радио Благоевград. В обществената медия Силвия Домозетска е организатор на редица културни събития в Голямото концертно студио и Арт салона на медията. Организатор, сценарист и водещ на множество публични събития в България. Докторант е в Катедра „Връзки с обществеността“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ – Благоевград.

Напиши коментар

Коментари

  1. джумая -
    Добре че са само за две години,ако не ги отсвири съдът като предишния Томов и антуража му.
  2. ей браво бе -
    Кадър от групировката на Златев и Шиши, потурчиха ни тотално!

Избрано