Милионерът Йордан играе с рождените дати на дъщерите и съпругата

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Благоевградчанинът Йордан Стоилов получи чек за 2 000 000 лева, къща, спортна кола и почивка в Дубай от играта "Лото 6 от 47".

55-годишният стругар е деветият милионер на България от Национална лотария за тази година.

Чекът за забележителната печалба му беше връчен от водещите Захари Бахаров и Рая Пакова.

Йордан успя да познае шестте печеливши числа в играта: 2, 3, 7, 11, 28, 33 в тегленето на 14 октомври.

Йордан играе всеки ден с щастливата комбинация, която в събота вечер му се отплати повече от щедро. Тя е съставена от рождените дати на семейството му – неговата, на двете му дъщери и на съпругата му. Другите две числа са произволни, но постоянни.

„Всяка сутрин на път за работа попълвам едни и същи числа и чакам“, каза развълнувано късметлията. „Лото 6 от 47“ е любимата му игра. Всеки ден той не пропуска и тегленето по NOVA. Йордан сподели, че е преживял голяма емоция в съдбоносната вечер, когато са изтеглени неговите числа.

"Много добре се чувствам. Очаквах, че ще спечеля", каза най-новият милионер и добави, че винаги е вярвал в късмета си. С част от джакпота Йордан ще погаси кредита си и ще купи жилища на децата си.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Петричанин -
    Слагат/в банката/ на спечелилите големият джакпод само 200 хил.лв а останалите изплащат на вноски 20 години..Ако е жив,но ако фирмата е \"фалирала\" или продадена на беден циганин..Но иначе казват че това е поредният милионер в РБ и т.н.

Избрано