Благоевградски ученици завоюваха Купата на Левски

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Ученици от Благоевград се представиха отлично в турнир за Купата на Васил Левски.

Заслужено признание получиха футболистите от отбора на Второ ОУ "Димитър Благоев". Те са победителите в десетото издание на детския футболен турнир, организиран от Национален клуб на привържениците на Левски.

В зала Скаптопара учениците, водени от бившия футболен съдия Георги Кордев, който е и преподавател в училището, победиха отбора на Седмо СУ с 1:0.

В спор за третото място III ОУ Димитър Талев победи XI ОУ с 1:0 и спечели бронзовите медали. За най- полезен играч бе определен Борислав Тодоров, голмайстор на турнира е Владислав Занков, а най - добър вратар Йордан Поповски.

Наградите връчиха доскорошният наставник на "орлетата"- Иво Тренчев, председателят на надзорния съвет на НКП Любомир Костадинов и Александър Стойков собственик на фирма за бутилиране на изворна вода.

В благоевградската зала предизвика фурор левият бег Цунами. Бразилецът раздаде автографи и се снима с феновете, а освен това ритна първа топка на големия финал. В десетото издание на турнира участваха 10 отбора от училища в Благоевград.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано